Genomförandet av systemprojekt är en betydande del av Protels verksamhet och omfattar allt från inledande diskussioner, rådgivning, utformande av offertförslag till genomförandet av projektet. Om kunden så önskar tar vi även det totala ansvaret under projektets gång.

Förutom projektering och genomförandet av "normala" studio- och produktionssystem tar vi också fram mera specialinriktade lösningar som t.ex. måldomarsystemen till Elitserien i ishockey. Vi har dessutom designat och installerat TV-produktionssystemen i ett antal av Sveriges hockeyhallar. För visning av match, målrepriser och reklaminslag på storbildsprojektorer ("videokuber" i halltaken).

Som exempel på större projekt kan nämnas Aftonbladet/TV7´s kompletta studio samt ett "City System" för trådlös överföring av direktsända nyheter inom tullarna i Stockholm.

Även projektering och byggnation av videodelen till ny upplänkstation för Al Jazeera i Qatar, där även utbildning genomfördes på plats.

Listan kan göras lång på de projekt Protel varit involverade i genom åren. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi åstadkommit och vad vi kan göra för dig.

 

Våra Leverantörer

 
AJA Video SystemsAltair  antonbauer logo    DNF Controls  Dynacore LogoEnsemble designsGB Labs small  Hamlet  ihse-logo-smallJVClacie-logo-smallLupolightmanfrotto-logo-smallMarshall ElectronicsMiller Fluid HeadsNorwiaOmniTekPanasonicPerconBesök gärna Softrons hemsidaSonySonnet Logovocas logo small