Vi har under lång tid varit engagerade av såväl större som mindre företag på konsultbasis, för olika typer av projekt.

Vi bedriver bl.a. kursverksamhet i videosignalteori och har hållit kurser på UR, Kanal-75, MTG med flera företag. Vi skräddarsyr teknisk utbildning efter behov inom flera segment av Broadcast- och TV-produktionsdelen.

Vi tar också uppdrag som tekniska konsulter när det gäller projektering av kompletta system och framtagande av underlag till offertförfrågningar. Som exempel kan nämnas projektering för ombyggnation av DiTV, framtagande av offertunderlag för två nya upplänkbussar till TV4 Nyheterna, där enheterna sedan byggdes av Megahertz i England.

Projektering av större jordstation med 4 meters paraboler, inkluderande driftsättning och utbildning för SABC i Sydafrika, där vi arbetade som underleverantör till den svenska leverantören SWE-DISH. Detta för att nämna några exempel inom området konsultation.

 

Våra Leverantörer

 
AJA Video SystemsAltair  antonbauer logo    DNF Controls  Dynacore LogoEnsemble designsGB Labs small  Hamlet  ihse-logo-smallJVClacie-logo-smallLupolightmanfrotto-logo-smallMarshall ElectronicsMiller Fluid HeadsNorwiaOmniTekPanasonicPerconBesök gärna Softrons hemsidaSonySonnet Logovocas logo small